Сватбено тържество

Сватбено тържество

Българският ресторант “Чевермето” предлага уникалната възможност за превръщане на вашето сватбено тържество в една типично българска народна сватба.

КАЖЕТЕ “ДА” НА ВАШЕТО БЪДЕЩО НЕПОВТОРИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Българският Ресторант “Чевермето” има магия, онази магия, която пленява сетивата и сърцето завинаги. Тя може да върне вас и вашите гости векове назад в историята. Заведението разполага с капацитет до 190 свободно седящи места в просторна зала с две нива. Обзавеждането е в типично български стил , голяма сцена, модерно озвучаване и безплатен паркинг за вашите гости.

Магията на българското народно изкуство, тук то е живо в целия си блясък и красота, в цялата си неповторимост и уникалност. Фолклорната ни певица и танцов състав предствят незабравимо фолклорно шоу, в което показват многообразието на българската традиция, като разкриват чрез изкуството си обичаи и автентични танци от всички области на България.

Менюто е богато и разнообразно, изцяло подчинено на българската народна традиция. Тайната е много проста – по-хубаво от българското няма, а когато е приготвено с любов тогава е незабравимо.